Menu

Information om træning

Træning
Alle spillere har brug for hinanden. De gode spillere har brug for hinanden i den daglige træning, hvor de har behov for succes med deres driblinger og finter overfor de mindre gode spillere, mens de mindre gode har brug for rollemodeller, som de kan se op til og kigge efter for at øge deres egen udvikling.

Sammenhold
At træningen foregår i trygge omgivelser, hvor der er plads til at lave fejltagelse, og hvor alle føler sig velkommen, uanset hvor de kommer fra. NFK er et sted hvor mobning absolut ikke accepteres.

Omklædningsrum m.m.
Efter træning/kampe tages fodboldstøvler af og rengøres inden man går i omklædningsrummet. Såvel til træning som til kampe og såvel på udebane som på hjemmebane forlades omklædningsrummet ryddeligt. Tjekkes inden det forlades, således at affald mv. er i skraldespanden og glemte ting og sager kommer med ejermanden hjem. Omklædningsrummene bruges af andre, - så fej efter jer. / lås af efter jer.

Bolde, drikkedunke og andre rekvisitter
Såvel som til træning som til kampe er det trænerens ansvar, at de bolde mv., er samlet igen, og lægges tilbage i boldrummet. / lås af efter dig.

Adfærd
Det forventes, at såvel trænere, spillere og forældre til - og omtaler hinanden på samme måde, som man selv ønsker at blive talt til - og omtalt. Det forventes ligeledes, at man behandler og tiltaler modstandere, dommere mv. efter samme princip – behandl andre, som du selv ønsker at blive behandlet.

Transport til kamp og stævne:
Foregår i privatbiler. HUSK sikkerhedssele på alle.

Ture og stævner m.v.:
Træneren informere om de ture og stævner, som holdene evt. deltager i.

Spillertøj:
Spillertøj findes til alle hold.

HUSK benskinner.

Du er altid velkommen til at kontakte: Træner-/ spillerudvalget

Luk